Friday, October 1, 2010

peneman siang malam ku sudah kembali disisi!!!


setelah sekian lama hari ku sepi dan suram. tanpa dia disisi...menemani siang dan malam. menceriakan hidup seharianku..penawar duka dihati..oh, sekarang dia sudah kembali disisi..kembali menemani aku dikala aku kesunyian..keseorangan..



woopppsss!!!


aku melalut sudah.


hahahaha


cerita bersiri kegemaran aku sudah kembali. Dah boleh mula download semula setelah lama senyaaapp je.. ;)


Desperate Housewives, How I Met Your Mother, Grey's
Anatomy, Private Practice..etc.

hehe..actually banyak yang aku nak layan tapi sebab hard disk aku sentiasa full, dok keje burn dvd sampai dah bersepah-sepah dvd aku.hahaha..


yeah, cerita-cerita tu semua mengisi masa lapang aku. Menemani aku bila bosan..bila tak tahu buat ape..bila tengh moody..bila tengah tension..bila tengah seronok..semua situasi la! Memang syok..kadang-kadang layan balik siri friends..semua season aku ada. syok sangat. Cerita bersiri tu semua bagi kesan pada aku. Ah, aku pernah juga cerita pasal siri kegemaran aku dulu. Mungkin di blog lama. tak ingat dah.



Kadang-kadang..bila tengok How I Met Your Mother and FRIENDS, aku rasa seronok bila ada kawan-kawan yang sangat close..yang dah macam keluarga..dah macam darah daging sendiri. Kenal perangai dan hati budi. Sampaikan nak grow old together. hehehe..bila kawan susah, ada yang menolong..(tapi pasal culture yang diorang amalkan tu memang tak boleh nak kata ape lah..itu life diorang as non muslim. Tak yah nak ikut..)



(pic from google)

ada ke kisah macam tu in real life ek?


maybe ada..cuma bukan in my real life. Tak kesah la..ape-ape pun memang sudah sukaaa la suma cerita bersiri tu. oh, desperate housewives..macam sesuai je dengan title aku.hahahaha..desperate ke??


;) ;)



bermula la sesi mendownloaaaddddd!!!



jom layaaaannn


............................................................


ps: oh..lupa diri pulak yang assignment tengah berlambak lambaaakkk.. ;(



2 comments:

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

HAHAHHAHAHA...
kan kan kannnnnnn!
seronok giler sume dah start season balik,...best!

owh owh...jgn lupe glee & csi!

leeya said...

hahahaha..gelak besau kak verde ehh..hehehe..sindrom yg sama kaaaahhhh??? ;))

oh, of course! nnt akan didownload semuanyaaaa ;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails