Sunday, October 31, 2010

hilang bantal peluk for 10days

uh, susah betul nak hapdet lately ni. walaupun dah ada cara mudah. tapi punya 'sesak' aku punya waktu akhir-akhir ni. sekarang ni baaarula boleh bernafas sikit. fuh!


sem dah habis. tengah study week dan exam week. tapi sebab semua subjek sem ni aku xde final exam..maka kerja berlambak-lambak. masyaAllah..sungguh cam nak pengsan dibuatnya. huhu..


dalam keadaan aku tengah kalut-kalut ni tetiba husband diarahkan pergi ke Padang untuk cover isu tsunami tu. huhuhu..sedih betul masa aku dapat tau tu. adhoc.


balik dari kelas, sakit-sakit aku datang balik. huhuhu..emosi memang down habis. kusut dengan assignment..pastu husband xde lagi. aduh...


but now dah ok sedikit. ada beberapa lagi yang belum setel. nak siapkan cecepat so boleh siapkan chocolates. banyak order for this week. alhamdulillah. this week juga ada job ambik gambar. huhuhu..plan asal mintak husband join sekali but he's not around aku ajak member lain.


oklah. xleh update lelama.


banyaaaakkk nak story nih. nnt yer!

;)


2 comments:

aNIe said...

Leeya...bila cik abang takde...kita kena kuat... kalau ikutkan hati kita memang rasa down...

Take care...

sheschocoholic said...

huhuhu..itulaaa...kna kuat.tq akak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails