Tuesday, September 7, 2010

~my hOmeMadE chOc~

owh yeah!
i am chocoholic. crazy psl chocolates..its not the quantity but the quality..aku suka coklat tak bermakna mesti makan berkotak-kotak, berbar-bar setiap hari. TIDAK. Kalau begitu sure dah aku terlantar keGEMOKan yang MELAMPAU ye!


Baru-baru ni aku belajar buat coklat..memang dah lama nak sangat belajar buat HOMEMADE CHOCOLATE..Hari sabtu lepas on hubby's birthday, aku berkursus dari pagi sampai petang..kira kursus la ye.. ;)


and hasilnya??





macam-macam jenis coklat!

ini coklat gred A. Inti almond. rasanya memang macam cadbury sebab menggunakan coklat yang 100% koko. ;)
lollichoc!


actually ada macam-macam pattern dan design untuk lollichoc nih!
roses inti kurma..hehe..nyum nyumm (inti nya boleh ditukar-tukar..)




ini coklat oreo design bunga..

and juga contoh packaging

ini oreo edible pic. boleh order letak gambar anak@sendiri@ family..hehehe..



tidaklah mengecewakan! hehehehe..so kalau nak order, boleh contact ye.. (izy_anmz@yahoo.com)


Belum sempat lagi nak buat blog khas untuk bisnes or homemade choc nih..later la ye..memang sekarang ni pagi petang siang malam dok buat coklat..sampai mimpi buat coklat!! tak mandi satu hari suntuk..bau dah mengalahkan kambing...berhari-hari dah tak rupa orang..habis muka pipi tangan suma disaluti coklat..haaa...tu baru laa nama chocoholic kan kaannn?? (~,~)



owh bukan..tu sewel sudah namanya. ;p



hahaha..



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails