Saturday, August 28, 2010

wowowowoww balik kampongggg!!!

first of all, ini auto publish punya entry.


By the time entry ini publish, aku on the way balik ke kampong suami di Kangar, Perlis.


Im so excited!!!


Sebelum balik sana, kami akan singgah sebentar di kampong aku dulu. Kejap je kot. Cadangnya nak berbuka disana tapi kemungkinan besar husband tak sempat nak balik awal. Keje reporter memang la cenggitu kan..tak boleh nak balik awal. Sepanjang bulan puasa ni aku rasa hanya dua kali je kot kami dapat berbuka sama. Sekali dirumah kami sini dan sekali di kampong aku.


Takpe..okay je walaupun kadang-kadang rasa macam sedih.


okay.okay.mood sekarang tengah sonok. Tak mo kill kill die die mood itu. ;)


Kalau ikutkan husband dah ubah plan tak nak balik perlis this week sebab nanti dia cuti 4 hari untuk raya. dua hari sebelum raya sampai raya ke dua. so sempatla lagi kalau nak berbuka di Perlis.


But knowing me memang tak suka kalau orang lain tetiba kena tukar plan. Esp kalau plan yang jalan-jalan cari makan menyeronokkan..hehehe..so aku pun pujuk pujuk bodek bodek mengada ngada merajuk rajuk hentak kaki sambil nangis cket..husband kata.. okaylaaaa..kita balik perlisssss....!!


ramai yang cuti sampai hari selasa kan kannn?? besh la korang ye..ape2 pun happy holiday and take care..berhati-hati dijalanraya..





yippieee!!!!



.......................................







2 comments:

aNIe said...

Selamat balik kampung leeya...akak balik esok ...tapi kejap je...

leeya said...

Selamat balik kampung gak utk akak..
hati2 dijalanraya ye... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails