Saturday, April 24, 2010

yay!!

Adik aku kata akan balik Malaysia selasa ni..



Mula-mula tu macam tanak percaya sebab dia dah banyak kali kelentong aku kata nak balik tapi tak balik pun. Saja nak kena kan kakak dia ni..hishh



Tapi kali ni katanya betul. hehe..terus rasa seronok dan teruja. Sebab pasti dia akan menambah riuhkan suasana dirumah. And of course mood dan emosi aku juga akan jadi lebih baik..insyaAllah..



hish..cepatlah datang wahai selasa.. ;)


0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails