Friday, March 26, 2010

Saya budak baru belajar..

Lamanya tak hapdet blog!

Im not sure sama ada nak kekalkan atau delete atau private blog ni. Dah mcm2 aku buat tapi macam tak kena je. Haish..nanti ada pulak yang perli kata aku ni manusia takde pendirian.

Last-last, lantak la orang nak fikir apa. Lantakla orang nak cakap apa. Buat apa yang terbaik untuk aku. Yang penting aku tahu ape yang aku buat.

Lately ni..aku 'sibuk' mengadap laptop dari pagi sampai tengah malam. Buat ape? belajar dan belajar edit gambar. Improvekan skill sikit-sikit yang ada. Cuba pelajari teknik-teknik mengambil gambar yang cantik.

Aku dah mula terlibat secara serius dgn bidang fotografi ni. kalau dulu cuma ambik gambar kawan or sedara-mara yang kahwin tanpa ada apa-apa bayaran. Tapi sejak my cousin punya wedding last month..aku jadi agak confident untuk 'promote' diri sendiri kat kawan-kawan. Yeah..walaupun masih belum pro, tapi tak salah mencuba. Yang penting, minat dan usaha.

Alhamdulillah, ada rezeki berpihak pada aku. walaupun tak la banyak mana lagi job yang aku dapat. Tapi cukup buat aku TERUJA! hehehe..dan aku pun dah mula buat pakej yang berpatutan..hehehe..

Kalau rajin..tengok-tengok laman ni

Walaupun tak mendapat sokongan dan galakan sepenuhnya..Tapi aku tetap teruskan sebab memang dari kecik aku sangat minat ambik gambar..dan sekarang dah ada dslr di tangan, maka perlu dimanfaatkan sepenuhnya. Apa-apapun, doakan yang terbaik untuk aku ya!

that's all.

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails