Wednesday, March 31, 2010

good and bad news


Im not feeling well starting last night. Rasa pening, loya dan lemah. Not sure pasal apa. Hari ni pulak sakit lain datang. adehhh..teruk betul rasanya.



Ingat tadi nak buat HIV test..tapi nurse tu kata esok petang baru boleh buat test tu..hari ni khas untuk ibu mengandung jaaa! hahaha..mana aku tau kan.. (^,^)




Alhamdulillah..tadi ada dapat good news. Not for me but for him. Tapi aku tumpang happy laa.. hehehe..apa yang terbaik untuk dia, aku tumpang bangga.. :) Murah rezeki dia akhir-akhir ni..syukur.



InsyaAllah esok lepas buat HIV test tu aku akan ke KL untuk hantar permohonan master. haa..sambung blaja lagi aku.huhuhu..dah tak dapat kerja, baik sambung belajar kan? Harap-harap murah rezeki aku.. :)





...........................................................................

semoga din beramboi cepat sembuh... terkejut dengar keadaan dia sekarang. Sama-sama doakan yang terbaik untuk beliau.





4 comments:

aNIe said...

Tahniah Leeya for the good news...semoga rezeki bertambah...dan berjaya melanjutkan pelajaran...ameen

leeya said...

thank u very much kak anie..ameen..insyaAllah.. :)

suezensuzanna said...

belajar lah smpi ke negara cina pun:)

leeya said...

hehehe..aku nk ke london! hehehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails