Tuesday, November 24, 2009

chocoholic transform to shopaholic

Perempuan kalau bab menghabiskan duit memang la kegemaran yang tak boleh nak ditolak! Hari ni bermula lah sesi mencari barang keperluan untuk satu acara hebat yang akan berlaku sebulan dari sekarang..wahh..acara ape? sendiri fikir la.. ;p

Walaupun dah listkan budget yang maksimum tapi terlebih-lebih.hahaha..

Over budget!

Tapi takpelah...nak beri orang kenalah yang terbaik bukan?

Fuh...kan besh kalau tiba-tiba aku menang kereta BMW sebijik ke.. (selalu berangan-angan yang tah hape-hape..haha). Terus tak yah kerja. Boleh bukak butik baju yang diidam-idamkan tu.. :)

Hmm..

sesudah subuh keluar tadi, sampai hampir senja baru tiba rumah..bayangkan la betapa penatnya sesi abiskan duit hari ni. Tambah pulak aku yang jadi driver...

Penatla..

Selamat malam dunia! (^0^)

2 comments:

~Mrs Fred~ said...

wah wahh..

akak pun x sbar nak tunggu update bulan depan..hehe..

Leeya said...

ngeee..

tu la.saya pun tak sabar.tapi nnt sure bikin gempak kat semua orang yang tak tahu..jenuh la nnt nak jawab..hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails