Tuesday, October 16, 2012

hye hye!

Assalamualaikum,

lama tak update. sorry :)

banyak sangat benda terjadi beberapa minggu ni yang buat aju keletihan yang amat.

first of all..kek 2 bijik tuk cousin's engagment tu jadi. aku sempatla tunggu mintak dia potongkan nak rasa.hehe..sendiri buat tak merasa la kan. Tp memang sedap devil's food choc cake ni.aku buat 3 lapis dan letak creamcheese fros kat setiap lapisan tu.menambahkan lagi kesedapannya.hehe..dengan choc ganache diatas. Perghh!! hehe..tryla buat ye..

Balik kelas around 11pm terus kung kang kung kang kat dapur buat 2 bijik kek.mata dah kuyu.badan dan lembik.tp gagahkan jugaklah..huhu.. okla kan menjadi jugak ;)

ok done part tu.

sekarang dah masuk week 6. fuhh..cepat nyaaa. so dah mula berlambak2 assignment masuk. mood masih xberapa. jealous tengok kawan2 dah grad.sobs. Dorang suma batch aku. dan agak best dgn dorang.huhu..sedey xdpt konvo sama.

Btw hubby pun dah start sambung masters n busy dengan kelas dia.lucky him just 2 subject jek. But now dia fahamlah kelas masters xmcm degree. letih byk keje.but seronok ;)

aisy baru je baik demam. balik dr majlis umah kazen tu tiba2 panas. tapi xteruk mcm dulu. bagi ubat terus ok sikit. Pas demam akal baru dtg. huhu..suka merajuk hempuk kepala.aduhai... geram btul.bukan apa kesian sakit kepala dibuat mcmtu. kdg2 merajuk terus meniarap n hempuk kepala kat lantai sampai gigi berdarah.sobs. Haddoii... hopefully akal ni xlama lah.

i guess thats all.

have a nice day!

Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails