Tuesday, September 4, 2012

happy birthday my love

Assalamualaikum..

akhirnya yg dirancang berjalan dengan baik pada sabtu lepas. ikutkan hari ini baru besday mereka berdua tapi sebab nak buat open house sekali so buat weekend la.

first time aku dan suami buat event macam ni.biasa buat 'kenduri' ni our parents saja. menggelabah dan tak leh tido malam la memikirkan cukup ke makanan..org dtg ke tak..dan mcm2 lg. alhamdulillah semua ok. menunya nasi beriani..ayam beriani..mee kari dan laksa. nasi beriani dan ayam beriani my parents g tlg masak. tp bahan2 semua aku siapkan. dorg tggl masak saja. mee kari tu kuahnya memang aku masak sorang2 dr sediakan bahan semua. satu periuk besar la masak nya.huhu.. laksa MIL yg tempah.

utk kek  dan cupcakes tu pun aku buat sendiri. letih yg amat.nasib baik Sil ada sudi tolong.

da ada pengalaman sendiri buat event mcmni lepas ni dah tahu la nak buat anggaran makanan dan budget. tetamu pun ramai yg datang. syukur.

apa pun happy birthday to my love. both husband n son. kejap je simanja tu dah setahun. semoga mereka sentiasa dlm lindungan Allah.

ps: byk nk cerita tp mood tgh frust.

Published with Blogger-droid v2.0.8

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails