Wednesday, May 9, 2012

apalah dosa sikecil itu

Assalamualaikum..


hari ni kecoh kt fb psl video mak budak yg aku rasa macam setan dok pukul anak dia.aku cuma mampu tgk sikit saja. menangis aku tengok budak tu diperlakukan sebegitu rupa.sedih sedih. Kalau aku ada waktu aku sanggup belasah pompuan setan tu dan selamatkan anaknya.


walaupun katanya kes tu dah lama dan perempuan tu tengah jalani hukuman penjara 18bulan. tp itu xmemadai. dan aku rasa banyak lagi kes sebegini rupa. Ya Allah..


apalah dosa sikecil itu.


kesannya pada budak tu masih trauma. sian sangat2.


memang bukan mudah nak jaga anak kecil yg lasak dan aktif. aku faham. tapi diperlakukan sebegitu?binatang pun sayang anak. memang ibu tu dah dirasuk setan.


semoga tiada lagi anak2 kecil dijadikan sebegitu rupa..


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

aNIe said...

Leeya...katanya mak budak tu jadi camtu sebab dia mangsa kejadian rogol... dia gila meroyan...

Sepatutnya lelaki yang merogol dia patut pun didenda sama

Akak tengok video tu pun menyumpah2...geram betul...sian kat anak tu...menangis hingga tak keluar suara kan

Mom called me Sarah said...

Quote from kwn2 aku yg ex-pendakwaraya n ex-magistret yg dpt source from penjara kajang: "baby tu anak luar nikah perempuan tak betul tu. perempuan tu mmg meroyan sbb boipren lari. setiap kali org tegur perangai die, die akan mengamuk dan anak die jadi mangsa. skrang kat penjara & sebelum masuk penjara hari tu tgh pregnant lgi, out of wedlock jugak dan kalau ikutkan, mgkin dah bersalin. Sekian melaporkan dari penjara kajang."

~ez~ said...

kak anie,

kalau btul pun die mangsa rogol dan kalau anak tu die benci..tak perlu buat begitu.bg pada org lain jd anak angkat.bukan pukul budak mcmtu.saya nangis n sedoh sgt2 even tgk sikit.apalah dosa sikecik tu..

hajar,

tq for the info.huuu..bodoh sgt2 pompuan tu.kalau diekwn aku..aku sanggup belasah die n bwk lari budak tu.dr rakam mcmtu..aduhai..rsnya itu bukan sekali die buat budak tu mcmtu..dh berkali2.pandai mengandung pandai buat anak tp jaga anak xpandai. binatang punlg pandaijaga anak.huhu...so frust lah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails