Thursday, April 12, 2012

psycho!

Assalamualaikum,




sebelum ni hampir dua minggu aku sudah deactivate kan fb. aku rasa fb menyumbang kepada tahap stress aku. yalah, kadang-kadang nak tengok update kawan-kawan tapi ada aje benda yang annoying. so aku decide nak deactivate. okay je tak tgk fb. suddenly rasa nak tengok update dari adik yang jauh tu plus pic anak kawan yang baru deliver. so open la balik..





tetiba tadi aku dapat satu message kat inbox dari someone yang aku tak kenal and not even in my friendlist. tak bagi salam ke hape tetiba sound aku yang picture aku ni macam annoying kan dia. whaattttfff!! profile pic tu gambar aisy kot! terus menyiraaaaappp je




mutual friend tru my cousin coz satu tempat kerja. but seriously aku tak kenal dia langsung even dah tengok pic. so apahal minah nih?





then aku reply cakap pic apa yang dia maksudkan since dia bukan kawan dan aku pun takde upload apa-apa pun recently. dia reply kata "yan, aku nak remove tapi salah tekan.." lagi lah aku tak faham ape mende yang die maksudkan. siap panggil aku yan lagik tu. ish ish..




aku pun balas kata yang dia maybe salah orang sebab aku tak kenal dia dan tak faham ape yg dia cakap dan dia pun tak termasuk dalam friendlist aku.






after aku cakap macam tu ingatkan dah abis la kan..dan berharap memang dia salah orang. tetiba dia reply dengan.. "whateverlaaahhh.."



haihhhhh!




psycho!




tah hape-hape. memang remeh je..tapi aku memang rimas lah. kepala aku tengah runsing dengan assignments yang complicated suma nih tetiba ada plak manusia psycho kacau hidup aku tetiba.




sabar jelah. huhuhu..dugaan hari khamis.





0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails