Thursday, April 5, 2012

lalalala holidaayy

Assalamualaikum,


hari ni last class before bercuti seminggu. lega! ringan sikit kepala untuk seminggu even banyak assignment nak kena setelkan. naik cuti ni sure macam-macam hal lagi. ok tak mau cite pasal keje.



cuti seminggu ni aku akan balik ke perlis spend time dengan hubby. hmm..takde option lain so kena lah balik kan?sian dia rindu anak. dan rindu bini. hee ;)



hopefully berat aku tak naik la sebab kalau balik perlis ni makan sedap-sedap. dengan seafood nya..sotong goreng tepung yang aku rasa mana2 pun tak leh nak challenge lagi. dah try negeri lain suma tak leh lawan sedapnya kat kuala perlis nih. hehe.. mee rebus, pasembor, laksa bla bla bla.. hehehe..nyummehhh!



hope semuanya okay2 saja. =)



happy holiday to me!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails