Monday, April 16, 2012

end of one week holiday

Assalamualaikum,


abis sudah mid break seminggu.not really break pun.super duper sibuk jugak.macam2 assignment nk fikir plus melayan kerenah anak.


alhamdulillah takde tsunami masa gempa last week. on wed tu my parents mmg baru je blk dr langkawi. aku tak sedar sgt sebab betul2 baru jaga dr tdur time tu.risau juga tp syukur sbb xde apa2 serius yg jd.


emm..kalau duduk kt perlis mmg berat senang je naik.macam2 food sedap kt sana. hehe


on saturday hubby sent me n aisy back. on the way back tu singgah di The Carnivall water park di sungai petani. Dapat tiket free boleh la kan nk pergi. Aku kureng sikit pegi water park ni. boleh tu boleh tp bukan public holidays or weekend lah. aku rimas kalau ramai2 nih. dahla air tu bertakung kan..tu yg kureng cket. kt the carnivall ni baru bukak kot..tp ramai btul org. tempat xbesar sgt..n tempat mandi pun xbape luas..klaka plak tgk org ramai dok sesak2 nk berendam..


emm..now dh abis cuti. fokus balik dgn assignments. plus aisy. jadi super duper kalut sbb dh nk masuk penghujung sem.kerja makin byk n susah. pastu my parents pulak sibuk travel. This week they are all pegi dubai.leaving me n aisy. sob sob sob... :'( blk dubai nak travel jauh lg. huhuhuuu...


hmm..maybe aku ponteng satu dua class kot. cam xsyok nk tgglkan aisy kt org len. :'(


hope semuanya ok2 saja.


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails