Saturday, March 10, 2012

kesayangan dah jadi kebencian

Assalamualaikum,


tajuk entry tak leh blah betul.



ni suma gara-gara blackberry aku buat hal. kali ni agak kronik betul sampai kacau mood holiday aku. keypad tetiba jadi cam kena kejutan letrik. jadi tak betul. aku tak tekan ape tetiba suma huruf keluar.kalau orang call tak boleh nak tekan ape suma jadi hang. geraaaammm!


dah lah aku tengah kalut dengan assignment bagai. even holiday tapi still kena siapkan assignment jugak. ni pun tengah fikir nak ponteng ke tak kelas on monday. agak payah sebab ada presentation dan dua-dua kelas wajib. kalau kelas elektif boleh senang lenang ponteng je. (oh tak bagus betul ponteng-ponteng nih)


aku tengah berfikir nak cari hp biasa dan pakai tab ke. samsung galaxy note yg baru ni pun mengancam jiwa ragakuu tapi hubby suh gak pakai blackberry..ai dah tawar hati u dengan bb nih. rasa nak campak kelaut je even hari tu 'ilang' kejap aku dah meleleh-leleh nangis. *lempang sedas



kalau banyak duit memang dah lama aku sambar. nak cari yang senang untuk aku hangkut sana sini dan senang nak buat kerja. huhuhu..





p/s: entry ni ditaip di kota bharu. nanti aku buat entry khas holiday trip ke pantai timur ni ye! =)




2 comments:

yaya k said...

Keep It Simple Babe!~ :)

Keep on searching for the right phone, but if ikut cakap suami got pahala berganda.. hehehe

Happy Holiday to you! *hugs*

~ez~ said...

hehe..sbb suami yg kena sponsor sbb tu dia kata pakai aje bb tu.kihkih.. xpela..ada rezeki beli baru..xde redha aje lah dgn yg lama nih..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails