Thursday, February 9, 2012

say hi hi

Assalamualaikum,

suma sihat?

aku ni dah macam duduk dalam gua pun ada. ingatkan hari ni selasa or rabu. rupanya dah khamis. teruk betul. lupa hari. lagi beberapa hari nak balik selangor. tatau lah nak rasa macamana because one thing for sure im going to miss my hubby lah kan.


oh baru teringat. aku payah nak update sebab kucar kacir hidup bila bb aku kena blocked. adehh..dah masuk seminggu tak berline. huhu..nak call my mom pun tak dapat. hope mak abah sihat. huhuhu..lagi best beberapa hari sebelum ni internet rosak plak. adeehh adeehhhh..so memang tak mengadap laptop la aku dibuatnya..tu yang blog ni sepi je.



hmm.. seminggu lagi sebelum start kelas. =/


0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails