Thursday, February 16, 2012

new theme, new semester

Assalamualaikum,


ini lah kerja bila tak boleh tidur. apa macam new layout nih? simple but nice kan? hehe..tak suka takpelah. Nak buat camne, ini blog saya..makanya ikut taste saya ler. ok. start merapu dah.


actually dalam nak tambahkan mood semangat untuk mulakan kelas next week. Sebab tu amik yang ala-ala nota nih.hehe.. bosan dalam kelas, boleh buat 'note' kat sini kan?


nak cuba ubah rutin tidur tapi mata masih tak mampu nak lelap. Bukan ada tidur siang pun. huhuhu..camne nih? buku-buku dalam kotak pun tak sempat lagi nak selongkar. hadeh..insyaallah esok akan diusahakan menyelongkar juga.


okaylah. have a nice day! kejap je dah khamis kan.. =)

2 comments:

suezen said...

ko kat perlis kan beb....hows life skang? ko keje ke...

~ez~ said...

eh,aku da kat tg krg dah.isnin ni mula kelas.huhuhu..xkeje lg but nak cari keje..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails