Monday, December 12, 2011

Happy monday

Assalamualaikum,

Eh,yg keje selangor cuti ek?hee..aku tak kerja so takde bezanya. Hari ni nak berjalan ke kl. Ahh..syoknyaa ;)


Rindu zaman duduk seri kembangan dulu..bosan-bosan leh ke ikea makan meatballs. Huhu..bukanlah syok sangat dok tengah kl pun. Tp sebab byk benda ada kan..hehe. Lg pun seri kembangan bukan tgh kl. ;) hmm..


Bulan 2 nanti mula balik kehidupan as a student. At the same time,aku nak mula cari keje. Kalau pas abis blaja baru cari kemungkinan besar aku akan apply jd lecturer tapi kalau boleh nak keje dalam industri dulu dan cari pengalaman. Kalau ada rezeki lah.. Ameenn..insyaallah..


Oklah,happy monday tuk semua. Yang kerja tu, buat lek lok ye! Have a nice day all!


Notakaki: pic-aisy lena tdo sementara mama n papa melantak.. :D

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails