Friday, September 9, 2011

@ home

Alhamdulillah..after 6days kat hospital. dari masa sebelum bersalin till dah bersalin, semalam petang aku dan baby dan boleh discharge dari hospital. lega sangat rasanya...

walaupun baby masih lagi belum pulih sepenuhnya dari demam kuning. huhuu..


im so not in the mood nak bercerita. husband leave me and baby just now buat hati betul-betul sedih dan sebak. kehadiran dia setiap masa saat nak bersalin selama seminggu ni buat aku rasa betul tak biasa bila dia nak pergi.. meleleh air mata.. huhu..


plus baby pun masih tak sihat lagi. hopefully, esok lusa dah turun lagi kuningnya..


insyaallah kalau mood dah ok aku update lagi ye..


pray for me and baby.



2 comments:

::~aFiFaHaNi~:: said...

tabh ye kak..insyaAllah ganjaran besar menanti akk.. kite belum ade ksempatan nk ziarah akk n tgk aisy comel tu.. almaklumla, knderaan nk bgerak cuma ade waja tu je... insyaAllah, nt kete kite da smpai kte trun tnjung karang.

~ez~ said...

huhu..insyaallah.. okay, nnt dtg la ye..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails