Saturday, May 21, 2011

Pecah rekod wayang!

Sebelum tu, mari kita sama-sama sedekahkan alfatihah tuk semua mangsa kejadian tanah runtuh di hulu langat. Semoga di tempatkan dikalangan orang2 yang soleh. Sementara yg masih belum dijumpai, semoga dilindungi Allah hendaknya..

................................................

Sekarang ni aku di jitra mall. Tunggu masa nk masuk wayang. Husband ajak. Bosan katanya duk umah. Padahal baru sehari cuti. Kalau cuti lama cam aku ni camne tah dia punya bosan. Baru tau camne bosan tahap gaban bini dia nih. ;)

Oklah. Katanya nak tgk cite 'lu langsi lu mati!' Or pirates. Tp aku n SIL saja ngusik husband nak tgk nur kasih the movie. Husband kata tanak. Haha..


Tapi bila beli tiket tup tup beli tiket nur kasih. Hehe..so suweet la u ni honey. ;)


Actually ni first time tgk wayang cite melayu. Sebelum ni xde. Bukan tak sokong. Cuma aku bukan kaki wayang. Ni pun kalau my mom tau aku pg tgk wayang sure kena marah! So dun tell my mom ye! Heee ;)


Oklah. Hope aku tak menangis laaaa.. :D

..........................................

Byk lak entry hari ni..hehe
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

2 comments:

aNIe said...

Leeya...akak tak dpt pi tengok lagik...anak2 tgh periksa... lagi pun diorang kata tiket untuk minggu depan semua dah abis booking

sheschocoholic @ leeya said...

hehe..sbb ni kt jitra so maybe takde sape yg booking online..suma main dtg.hehe..kak anie kena tggu turn. hihihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails