Sunday, January 9, 2011

timur, utara, selatan..

alhamdulillah..selamat sampai ke rumah parents aku jam 230pagi tadi. my dad and husband yang bergilir drive. me and mom bergilir tido. hehehe.. seronok tengok my mom borong bunga orked kat padang besaq. selain shopping barang-barang lain. me? as usual laa..borong juga ape yang patut. hehehe..lama tak balik kan.. ;) husband cuma tolong geleng kepala aje.. hoho



erm, last week kami balik dari kelantan. this week balik dari perlis. minggu depan target nak ke johor pulak. ke timur sudah.. ke utara sudah..ke selatan pulak. hehe..tapi ni dengan tujuan yang agak serius. berubat. *sigh*


actually, aku dalam keadaan sangat fragile sekarang ni. Inside la ye. Luaran memang orang nampak normal. Kadang-kadang ada yang kata nampak tough. yelah, nak cakap aku gemok macam kasaq sangat kan. so kata laa aku nampak tough. memang nak kena debik. haha..



aku tak tahu kenapa tapi memang aku down aje. kejap cam sedih. kejap cam marah. kejap macam gloomy. kejap cam happy. kejap cam sakit. huhuhu..maybe aku terlalu over think kot. hmm...



okay. now everyone sibuk tengok AJL. husband balik awal semata-mata nak tengok bola. itu la padahnya bila ada astro dah kat rumah. kena la berebut kan. dan haruslah aku yang merajuk. last-last adik aku yat balik so lengkap la team depa. angkat bendera putih aku. tak dapat tengok AJL kat tv. huk huk huk. xpala..esok jela tengok update.





2 comments:

raihanmahpot said...

izy, sakit ape?

sheschocoholic @ leeya said...

an, misteri nusantara..hehe..aku pon tatau sakit ape.baru nk p berubat kampong plak. spital dah xleh pakai..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails