Wednesday, January 26, 2011

chayyokk chayyokk!!


kejap ok kejap tak. Aku tak tahu sampai bila keadaan aku akan sampai macam ni. Hari ni terpaksa ponteng kelas lagi. Maybe kelas untuk esok juga. Maybe aku quit study juga. oh tidak tidak. Alasan tak pergi kelas sebab;



-semalam pergi kelas aku menggigil sampai cam nak pengsan. Tunggu giliran nak present. Habis present terus terlantar kat surau sampai dah nak habis kelas.
-then, stucked in the car almost 40mins sebab masih lagi dalam kesejukan yang amat dan menggigil sampai gigi berbunyi. (imagine ye)
-bila drive rasa terhuyung-hayang.


rasanya reasons tu semua cukup kuat untuk aku tak pergi kelas. memang tak larat. ni pun cuba juga kuatkan semangat dan badan. Tapi bila duduk lama sikit, berdiri lama sikit, mula la kepala ting tong cam nak jatuh. ;(



badan kejap panas kejap sejuk. Rasanya malam tadi macam dah kebah sebab berbaldi-baldi peluh kuar. (okay tipu jek!) Tapi kadang-kadang panas tu datang balik dan buatkan aku menggigil lagik. kena pakai stokin dan berkelubung sentiasa. ;(



then, nafsu nak makan memang membuak-buak. Tapi bila food dah depan mata, nak telan tu -macam kena telan pasir je rasanya. sangat-sangat takde selera. sekarang memang husband rasuah aku dengan semua favourite food aku tapi aku hanya lalu makan sikit je. huk huk huk




since the day aku tahu yang aku pregnant, husband awal-awal dah cakap.... orang pregnant ni seronok sebab dia boleh mengada lebih-lebih..




hahaha..nampaknya dia dah bagi greenlight! so haruslaa kita dera dia sket kan kan..



okaylah. tak leh lelama. sat lagi rasa nak pitam pulak. huhu


8 comments:

gadis HIJAB said...

haha.part boleh mengada2 tu best.

zino said...

kena lebih kan ngada ngada tu.. minta apa saja semua akan di luluskan hehe

anyway tahniah....

sheschocoholic @ leeya said...

rafidah,

yes..that the best part after all..hehehe

sheschocoholic @ leeya said...

uncle,

tq uncle..hehehe..itu lah...hehe..kena ngada lebih2 cket.haha..

LILLY MAIMUNAH said...

jaga kesihatan eh... bykkan berehat... jgn angkat berat...

sheschocoholic @ leeya said...

insyaallah...tq

::~aFiFaHaNi~:: said...

kak ez...
very very happy sgt dgr brita ni...

sukee..rse mcm nk lompat g jmpe akak ucap tahniah..

nway, take care always..jg kshtn, mkn yg berkhasiat n jgn lupe tempah jamu n sgala bagai param n ape tah lgi kat embah..hehehehe

sheschocoholic @ leeya said...

pipah,


hehe..akak mcm xpercaya lagi..patotla boncit semacam jek.huhuhu..ok2..insyaallah..itu sudah pasti..tp tatau la embah dah tau ke x..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails