Monday, December 13, 2010

Ting tong!

Sibuknyaaa..nk hapdet blog pun xdan.

Ni pun kat Canada Embassy uruskan visa for my brother. Aku ni keje duk uruskan hal adik-adik jek.. Yang kat Egypt la..yang nak ke Canada laa tapi aku xdapat pun kesana lagi..huuuu.. (Saja nk buat ayat sedih..)


Si bongsu ni baru abis spm,so nak ke canada temankan my sister in law balik sana..he's going to stay for two months. Hope can be there one day nanti! ;)


Oklah..will update later. Kepala blurrr je ni..
Sent from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

aNIe said...

...ajak le cik abang pi cuti2 kat Canada bila free... second honeymoon...mesti best pergi dengan yg tercinta...hehehe

sheschocoholic @ leeya said...

Honeymoon yg first pun blum lg kak anie..huaaaaa!!!! :( husband xleh cuti lg..huhu..nnt da buleh br leh p honeymoon.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails