Wednesday, December 29, 2010

Malaysiaku!!!

Tak pasal-pasal aku pun jd fans bola. Kalau ikutkan sekarang ni kami di Jakarta nk tengok live bola dari sana tapi cancel beberapa jam sebelum flight. Hahaha.. Husband nk buat kerja gila kononnya tapi xjadi..

Suma gara-gara dia ingat kawan2nya pergi sekali. Rupanya kena kelentong dgn dorang. Nasib baik xjadi. Hahaha..

Sekarang ni kami di NZ wangsa maju. Ya ampun...ramai gila orang..memasing duk berdiri tunggu meja kosong tp suma dah penuh..kami ni pun duduk kat dalam jek. Masa aku tengah berdiri depan satu meja masa nak cari meja kosong nk duduk ni adalaaa sorang mamat ni duk usha sambil bisik2 dengan kawannya. Dia depan aku jek tapi aku xpandang la betul2 sebab mata melilau tengok tempat kosong. Sekali tu mamat tu panggil nama aku..terkuzut den! Nasib baik xmelatah..


Rupanya adik aku, yat. Cehhh!!! Sebelum kami keluar rumah dia ada kt rumah aku tengah sibuk main ps3. Sekali sama tempat lepak pulak. Haha..nasib baik dia dengan kawan-kawan. Kalau dengan awek mau aku kenakan dia. Muahaha..


Okayla..suasana dah meriah ni. Dengan tiup2 ape tah depa ni..

Malaysiaaa!!!!! Harimau membaham garudaaa!!! Hope Msia menang..hehe aminnn!!
Sent from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails