Sunday, December 5, 2010

loneliness can kill you.

alhamdulillah. arrived home safely. had a very nice trip ;)


suddenly i missed being with families. my kepohci family members. sangat seronok dapat lepak-lepak dan bersembang-sembang with my aunties, cuzins. we are loud and talkative too. ;)


maybe sekarang aku tengah buhsan and sunyi. ;( yeah, loneliness can kill me. huhuhu


Banyak benda kami boleh share. Dari isu keluarga..isu semasa sampaikan ke isu global. Sebelum balik tadi we had conversation about brain drain. hahaha..gila ganas topik kami seh! ;)



Aku laa yang bukak topik tu. Pasal tu satu dari isi coursework aku. haha


nak tau ape brain drain tu??



definition : The loss of skilled intellectual and technical labor through the movement of such labor to more favorable geographic, economic, or professional environments. (google)



senang kata, our expertise yang bekerja di luar negara laaa..biasanya those students yang blaja obersi tapi lebih suka keja sana dari balik malaysia.



ala, korang google jek senang. ;)



erm..dont think will write too long coz dont have much idea rite now.


i think i want to watch back How I Met Your Mother from season 1 till 5.



okay what??im in HOLIDAYYYY!!



besh!



dun be jealous! ;)

4 comments:

aNIe said...

Leeya...seb baik ada internet ye... hilang jugak bosan tu...

sheschocoholic said...

Aah kak anie..nasib baik ada tenet..buhsan tgk tv leh guna tenet lak..hehe

MULAN said...

blogwalking & landed here...

sewonok aahh baca. following u..

sheschocoholic said...

mulan,

thank u so much! hehehe..nnt singgah lg. seronok juga bc ur blog. nnt nak try buat la ultimate brownie tu.cam sedaaappp jek! nyummmmyyyy!!! ;) hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails