Sunday, December 26, 2010

Kalau ke klate...

Jangan lupa dinner kat kedai food village..tepi jalan dari KB menuju ke Pengkalan Chepa. Super sedapla..lain dari yang lain.. Boleh bbq dan steambot at the same time..!!!

Hehehe..memang boncit laaa.. Satu kepala dalam RM15.++. Murah la.. The best part, aku suka laksam dia. Ada sekali dalam pakej tu..ada lauk buffet la..tak banyak tapi laksam dia memang terbaik! Hehe..

Actually,ada beberapa gambar lain. Tapi xreti nak upload sekali banyak guna email kat bb ni. Hehe..nantila aku add ye.



Sent from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

aNIe said...

Leeya... memang sedap steamboat... akak ni jarang ke Kelate...pernah sampai sekali je dulu... masa adik akak kahwin..

sheschocoholic @ leeya said...

Hehe..tula..jauh nk kesana.. Berjam2 dlm keta sampai kebas punggung..huu..sy selalu gak kesana sblm kawen dulu sbb parents mmg suka ke kelantan.. Tp ni first time makan steambot dan boleh bakar at the same time..siap beli lagi bekas tu..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails