Monday, November 22, 2010

a year older

ive been busy lately..usually kalau sesibuk mana mesti sempat juga update tru bb tapi ni memang tak sempat langsung.



will update later what happened last weekend. ;)



today my birthday...not-so-happy-day actually. gloomy sesangat. huhuhu



rasanya birthday kali ini adalah yang aku cuba lupakan sepanjang hayat. woaah! cam tragik je bunyi nya.



biasanya tiap kali birthday, memang aku akan rasa happy sesangat but not for today. im struggling to control my emotional, my feelings. try to be tough.



my friend ajak lepak at the curve so i just agreed. memang dari aritu plan nak beli new handbag. tengok handbag COACH my mum sangat cantik! terus rasa cam nak beli satu. tapi belom mampu lagik. ;( one day maybe.



so today kira shopping as a treat for myself la. takde sape dah nak bagi hadiah..so beli sendiri jelah kan..jalan masuk sana masuk sini. rasa macam semua benda nak beli. shopping is a good therapy! ;)



my dear lily banje makan kek chocolate. hehe..jadi la kan. tahun lepas rasanya memang xde kek for my birthday..entah. hehe..nanti aku update cerita-cerita menarik yg terjadi setiap kali my birthday..nanti ada anak cucu leh suruh diorang baca blog mummy@nenda diorang ni. hehehe..amenn...! (mesti best rasanya bila ada anak panggil mummy@mama nanti..huuuu)



btw, perkara yang buat aku sangat terharu ialah ucapan dan doa dari family and friends. itu yang rasa macam sebak je baca. dari tengah malam tak henti-henti bb berbunyi notification..dah tengah hari baru aku reply satu persatu..



tq so much! semoga doa kalian semua dimakbulkan Allah..dan juga mengharapkan dan berdoa yang terbaik untuk kalian semua.. ameennn!




3 comments:

Khumaera Ismail said...

slmt hari lahir dear..moga pjg umur, murah rezki..amin =)

Alhamdulillah...sy tpilih top ten CST Contest Our True Love Story..Vote for me~!! yang no 3 tau Contest CST Production :)

sheschocoholic said...

tq tq tq!!! ameeennnn!!! insyaAllah..tq so much for ur wishes dear..pray for u too..

yeke??ok,will vote for u! ;)

sheschocoholic said...

tq tq tq!!! ameeennnn!!! insyaAllah..tq so much for ur wishes dear..pray for u too..

yeke??ok,will vote for u! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails