Thursday, October 14, 2010

biru kuning jiwaku






selamat pagi murid-murid. hari ini cikgu nak cerita pasal warna kegemaran cikgu ye..






(perasan nak jadi cikgu balik la nih..hahaha)





pada sapa yang kenal aku dari sekolah dulu memang tahu aku tak berapa gemar dengan warna pink. entah kenapa aku rasa macam tak kena dengan jiwa aku masa tu..kununnya jiwa kental semangat waja lah. *statement poyo tak hingat*







anti betol dengan pink nih. geli i tau pink pink nih! weekkk!!! ;)






aku minat kaler ape tau?












kaler biru+kuning!!






sampaikan ada kawan kata, kalau ko kahwin nanti aku rasa confirm semua biru kuning..sampai kesitu fanatiknya. aku ingat lagi masa form 2 or 3 kalau tak silap. aku ada suruh mak belikan sepasang baju kurung biru kuning..bunga kecil-kecil. memang comel je baju tu. sayang gila siut dengan baju tu. yalah, susah nak cari baju biru kuning yang cantik ni
h..hehehe..aku suka yang striking nya.. ;)






sekarang ni entah mana tah baju kurung tu.. dah bagi orang agaknya. skolah dulu cumil je saiz. kalau ada sekarang pun mungkin tak muat dan singkat. cepat membesar la katakan. hahaha..





minat warna biru kuning ni berterusan hingga laaa zaman masuk U. tapi masa ni sedikit demi sedikit macam kurang dah. Tapi still nak jugaaakk la ada biru biru tu.





ada sorang roomate aku masa kat hostel dulu sukaaa sangat dengan pink. sesuai la dengan orang yang lemah lembut sopan santun tu. selalu kutuk dia. suka sangat dengan pink. haish..asal tah aku dengki betol dengan warna pink tu. hahaha






dah masuk zaman kerja, jiwa biru kuning terus tuka. adeeehhh..aku dah jadi tak suka pulak dengan warna tu..xminat dah!





warna yang jadi kegilaan pujaaaan hati jiwa raga sekarang ni hape????






PINKKKKKK!!!!!

(my pink bb-casing jaa..huhu)
hehehe..






hambik kaaauuuuuu!!!!






hahahahhaahahaaa..tu laaaaa kann. dulu anti sangat. sekarang pantaaaang tengok benda pink. mata pon dah jadi pink pink sudaaahh. sumaaa nak pink. rasanya naik kelabu mata husband tengok wife dia nih asyik nak pink. aku berjaya pengaruh dia pakai pink. hahahah..jambu siut husband gua! (ampun banggg!!! hihihi)





masa bertunang aku pakai pink. walaupun bercampur-campur warna tapi tetap ada pink! pastu masa kahwin memang aim nak cari baju striking pink terus. memang tercapai hajat tu. hahaha..saja nak sakitkan mata orang yang tengok.


hahaha

kami in pink!

bekas pencil pink..hehehe



aku rasa dah kena badi pink nih. dulu punya la kutuk kaw kaw. sekarang....semuaaa nak pink. haishhhhh..siap berangan-angan nak kereta kaler pink lagi. ewww..!! cumeeelllllll!!!!


uhhhh!! cumeeelllnyaaa keta nihhh!!! hot hot comel gituuu ;)

hahahahaha..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails