Monday, August 2, 2010

dari putih suci ke warna warni

dulu masa awal-awal 'terjun' ke dunia blogging ni, aku agak gila menukar template.

seminggu kejap tema bunga-bunga.

seminggu lepas tu tukar ke hutan rimba.

seminggu lepas tu tukar ke manusia mana pula..



entah.



kadang tak sampai seminggu pun berkali-kali aku tukar baju blog nih. Yalah, dia pun nak merasa baju baru juga.



Tapi, sejak acapkali aku tukar blog yang kadang buat aku hampir berputus asa dah nak berblogging, aku jadi malas dah nak tukarkan baju blog nih.




lantaklaaaa kau tak berbaju.


Agak lama juga ku biarkan blog ni tak berbaju. Hanya putih saja. Yalah, putihkan melambangkan suci. Kononnya, mahu menyucikan blog ini dari perkara yang tak best. ah ha!



Entah macamana tiba-tiba dapat 'hidayah' mahu bajukan semula blog nih. Sian pulak lama dah tidak bertukar warna.




naaahhhh!!! berwarna-warni sudah blogku.




hehehe



Kalau aku bosan sampai nak muntah muntah tak tidur malam gara-gara assignment yang berlambak-lambak, maka aku akan tukar lagi baju blog ini.





sekian.



;)

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails