Sunday, August 22, 2010

Allah selamatkan kamu!


22 August 2010.


Si tinggi lampai Si kaki panjang ni dah masuk 24 tahun. Baru habis belajar dan juga baru sebulan bekerja.


Orang kuat masa wedding aku.


He's so cool. Belajar di Universiti yang sama dengan aku. Degree yang sama tapi majoring lain. result SPM pon lebeh kurang. Sapa suruh sama-sama malas belajar.


Malang untuk dia sebab dapat kakak yang suka paw. Tak banyak cekadak tapi suka buat hal sendiri. Owh, kegemaran dia adalah tidur dan tidur. Kalau tak cukup tidur mula nak mengamuk macam singa kebulur tak makan sebulan.


Suka makan. Pastu tak reti beza makanan tu dah basi ke tak. Bantai sampai dah sakit perut baru perasan makanan tu dah basi.


Doakan semoga murah rezeki dan panjang umur untuk kamu. Jadi anak yang soleh dan taat. Moga-moga dapat kerja yang cool dan besh. So bleh paw kamu pun besh besh. ;)


Apa-apa pun doakan yang terbaik untuk kamu!



satu saja pesanan untuk kamu:



hei budak! balik cepat rumah sini. Bosan dah kena tinggal sorang hari-hari ni.



4 comments:

aNIe said...

Selamat Hari Jadi buat adik leeya tu

Semoga dipanjangkan usia...dimurahkan rezeki dapat kerja yang best...biar kakak tu boleh paw kaw kaw punya...hehehe

leeya said...

kak anie,


ameennn..insyaAllaah

hehehe..agaknya kan dia tanak blk umah saya lg sbb takut kena paw..tu sure dah dpt gaji..aritu merungut takde duit..hehehehe..kakak dia suka paw..hehehee

Mademoiselle Ctiey said...

cantik pelamin.. :)

leeya said...

hehehe..thank u dear! simple je.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails